25.10.15

Sinak , ruke mi se tresu ! (Balkan Tube Fest iskustvo)

ZDRAVO LEZILEBOVIĆI ŠTA STE SE US--- izvinite , pogrešan blog.

Hi bjačesi , š'a ima ?... Nešto me neće ovaj intro danas...
 Zdravo. Hm... previše ,,ja sam bogat vi ste siromašni''.

Zdravo , moje ime je Dušan Vladimir Janković i stanujem u Nišu , što je , ukoliko niste znali , skoro 300 km od Beloga grada (izvin'te , ali poludeo sam sa epskim stilom pisanja , naviknite se na to). I ukoliko ste kao ja (izbirljivo derište kome niko ne odgovara) ili ukoliko ste samo želeli da vidite Yasser-a i da možda kao pomahnitalo kuče na kraju događanja skočite na njega , verovatno ste išli na Balkan Tube Fest ! Pa vi ste onda mah brotha form anotha motha ! 


Ukoliko niste znali , 24. oktobra 2015. godine tj. juče se održao Balkan Tube Fest u Belome gradu (rekao sam da se naviknete). Šta je uopšte Balkan Tube Fest ? Pogledajte na ovom sajtu , ali ukratko , BTF je nešto poput VidCon-a. Kupite kartu , pocepaju vam kartu , pečatiraju vas kao svinje , mlatarate se po hodnicima Sava Centra , slučajno naiđete na nekog jutjubera , upiškite se , molite za sliku , slikate se i tako u krug. Osim masovnog uriniranja , imate PUNO sadržaja. Kao na primer dvočasovno čekanje za Oculus Rift ili neki sličan plastičan proizvod za koji vam je potrebna cela plata jednog roditelja.

Šala na stranu , BTF je bilo odlično iskustvo. Ne računajući ustajanje u pola 6 , ulaženje u NAJGORI , bukvalno NAJGORI autobus , sedenje pored vrlo .. velike osobe koja ima glas dublji od Pacifika , umiranje od hipotermije u Belome gradu koji je zapravo siv i smrzavanje na 6 stepeni. Možete samo da zamislite da sam JA , jedno VRLO izbirljivo dete , bio zadovoljan pored svih ovih posrednih tihih ubica zvanim neprilike.


Citiram svoju majku : ,,Istorija se ponavlja , svaki put kad pišeš post teram te da radiš u kuhinji''... dap...

UGLAVNOM , Sava centar deluje baš veliko na prvi pogled za maloga dečaka iz južnoga grada , grada Niša (Da li ste se navikli ?). Izgubio sam se u njemu jedno 27 puta , ali nakon tročasovnog trčkaranja u krug po hodnicima se naviknete.

Ok , sve je počelo u 12 sati , a kada stignete u BG u pola 10 , imate vremena da se vozite tramvajem (OMFG SFADFLODS (ja sam samo seljak sa juga , imajte razumevanja)) i da popijete toplu čokoladu i prdnete (izvinite na izrazu , ali tako je kako je xDD).


OMG postao sam pravi stereotipični bloger sa pravim stereotipičnim slikama pravih stereotipičnih pića !! Tako sam stereotipičan !! Pu ! De je našla ova čaša vode da mi kvari sliku !

Uglavnom , nakon što se vozite tramvajem , popijete toplu čokoladu i .. pustite golubove , samo pretričite jednu od prometnijih ulica , umalo izvršite samoubistvo , i dopešačite do sava centra :) ( ovo je 100% tačan i siguran tutorijal )

Sve u svemu , kad naiđete na Yasserstain-ove i Ciletove fangirl-ove ili fanboy-ove (msm ekvalnost bičezz) , ne brinite ! Evo par saveta kako ih prepoznati i zaobići :

Neke od karakteristika fangirl/boy-ova su : 
~ Napadaju svoju konkurenciju tj. druge fanove koji im mogu oteti Milana
~ Obaraju kola
~ Bacaju Molotovke
~ U stanju su da kidaju meso za jednu sliku
~ Raspon godina je od 6 do 11

Kako ih zaobići :
~ Nema načina.... verujte...

Sada , kada imate ta znanja , možete otići u bijeli svijet i uradit' nešto lijepo sa njima <3

Ok , ukoliko ste preživeli stampedo jedno 8 puta , verujte da ste u mogućnosti da prebrodite bilo šta drugo. Kao na primer pečatiranje sa ljubaznim kezom Security-a , malo gurkanja ili nevine poglede drugih fanova dok se slikate sa jutjuberom zbog kojih puno dečice urinira itd. 

Prateći moje savete verovatno ste stigli do ... hodnika. Da.. vrlo zanimljivo. Evo šta se sve može naći na hodnicima :

Puno gužve..


Puno beznadežnih lica...


Puno dečice koje hvataju kuglice u limenci (kunem se , trezan sam)...


Puno... čudnih stvari...


Puno beznadežnih lica koja beznadežno zure u program..


Puno dečice na tabletima...


Neke likove iz pekare...


Puno.. još čudnijih stvari...


Puno ovakvih stvari...


Puno dečice...


Puno selfija...

ITD.
Uglavnom lepe stvari. Sve dok ne morate da stojite stisnuti jedni do drugih ispred vrata glavne sale dišući ljudima za vrat i gurajući i probijajući se kroz masu.. lol...



A kada uđete u glavnu salu kreće trka ! Svo znanje koje sam vam podario morate da primenite tokom ovog epskog dešavanja ! TRČITE !! GURAJTE !! BORITE SE ZA SVOJA PRAVA !!! Ili samo sednete gde ima mesta kao ja. Šta god uradite , jedino što možete izgubiti je glava na ramenima tako da bez brige ! Pustite dečicu da održavaju fizičku formu :) A kada bi imao normalnu kameru , ova slika bi bila mnogo lepša :


Bijeli su kao Bog bijeli ! 

Naravno , nakon otvaranja konferencije kreće još veća trka u lovu na jutjubere. A kada smo već kod toga : ABFVADSFESADJLH :


OHH MY GAWD KAKO JE MARIJA KAWAII *_*


TIJANAAAWWW *.*


OFMDWQSK ANDREA <3 SVETLO IZ NJENE GLAVE IZLAZI KAO DA JE BOG !!! #Tijanaupozadini


Jana........ umirem.....


Moja ružna faca , JASMINAAAA i NJENA DRUGARICAA


IRINAAAAAAA


OMFFFFG


Naravno da ti se tresu ruke kad se slikaš sa caricom... naravno...


YASSSERSTAIN TAKO BLIZU MENE OMG UMIREM


CILEEEEEEEEEE i ostali


NEXEN BJAČ


I za kraj najveća imperatorka KOVALSKAA <3333

Iskustvo je stvarno bilo DIVNO !! Inače , upoznao sam tri carice DIVNU , JOVANU I KRISTINU koje me prate i sa njima sam proveo ceo dan !! Ukoliko neko od vas čita ovo , samo znajte da ste carice i da vas nije bilo verovatno bih se smorio :) A Dušan je inače mnogo pametan i nema nijedan selfi kod sebe sa njima.... So smart. So smart.

Iskreno , bilo mi je mnogo krivo što niko iz Niša nije mogao da dođe sa mnom. Neke osobe su me ispalile , neke nisu mogle , ali na kraju je sve ispalo dobro ! Mislim kako mogu da se žalim ?? Tri nove prijateljice i PLUS SAM SREO TIJANU , MARIJU , MILICU itd. Možda je nezahvalno ovo što pričam , ali više se uopšte ne osećam usamljeno. Majka mi je pomogla oko puta , otac mi je kupio kartu , rodbina me je sačekala u Belome gradu (pomislili ste da ću prestati , a ? a ? xD) , sreo sam toliko ljudi i šta sve ne ! Koliko god mislite da ste sami , da vas niko ne voli itd. , znajte da UVEK postoji osoba kojoj je stalo o vama , računajući i mene :) Škola je loša ? Odeljenje ne valja ? Problemi u porodici ? Sve to je prolazno , a samo je duša večna , i ništa na ovom svetu nema pravo da vam je oduzme. A sada dosta o DEEEP temi , i uživajte u ostatku slika ! Vidimo se <3 NAJBOLJI STE :D










45 comments:

  1. Okkkk....bio si u mome (epika) graduu......okok okej je too. *fengrls*
    INACE. Omg blago tebi! Ali uveravam te da je fizika bila isto toliko zanimljiva! Uveravam te! Uveravam te! Oookkk.
    INACE X2. Omg post je najbolji koji si napisao. Stvarno prosto sam osetila kako je to izgledalo i mnogo mi je drago sto si tamo bio.
    Iiiii INACE X3. Bio si u istoj prostoriji sa mojim krašoooommm jeeej. Jao to je bas ekstra. Eto, ne znam, post je savršen, a i podsetio si me na mog kraša..... na kog nisam mislila nekih 15ak sekundi, so jep.
    Jao mnogo mi je drago sto si bio na BTF, vidi se da ti se stvarno svideloo i da ti je mnogo znacilo <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. aako se sme znati , ko je tvoj kraš ? uveravam te da nam je isti xD
      INAČE , ovo je tvoj najbolji komentar xD Thanks

      Delete
  2. Hahah blago ti se. :D
    Ja MRZIM gužvu, i da sam ne znam ti gdje, a da je tamo gužva, ja ću se vući ko krepala mačka.
    I što si ti visok... :o Kol'ko metara ima u tebi, haha? :D

    ReplyDelete
  3. Hvala sto si me spomenuo u postu, MNOOOOGO mi znaci :DDD IMPERATORUU!! Rekao si da ce biti super post, ali nisam znala da ce biti ovoliko SUPEEER!!

    PS: Poslala sam ti sliku sa mnom na hang outu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. UŽIVAJ !! <3
      Pa da.. ja sam budala što nemam sliku + što sam senilan

      Delete
    2. Inace bila je OGROMNA cast upoznati IMPERATORA!! <3

      Delete
  4. Ja sam dva puta izgubila sestru tamo i baksuz sam sto nisam videla ni tijanu ni tb (mrzime da pritisnem caps lock).Ali je zato bilo extra ^^

    ReplyDelete
  5. Nisam mogla ove godine... Sledeće ću sigurno.Inače vidim da si se baš dobro proveo

    ReplyDelete
  6. Ja sam bas htela da idem, ali posto nijedna drugarica nije mogla, nije mi se islo sama.. Inace ne znam da li si video, imate u vlogu Irine Zivkovic na 5:15 ahahah..☺

    ReplyDelete
  7. AWWW TIKIIII OMGGG UMRECUUUUU AAAAAA KOJ SI TI SRECNIIIIIIIIIIIK *----* *---* ahshsdhfhfh
    AWWWW KOVALSKA AAAA UBICU TEE AAAA DUSMANINEEE AAA !!!! AJAJSJDFJFJ
    JUUUUU IRINAAAAA STO SI TAAKAV!!1
    AWWWEEEEEEEE MARIJAAAAAAAA NE PRAVI ME LJUBOMORNOMM!!11

    Ok,mislim da sam malo preterala xd .
    Blog ti je odlican,procitala sam SVE postove i toliko puta umrla od smeha. Osim onih na ćirilici,jer se na mom kompu POLA SLOVA vidi kao : $ & ( ! $$$ ?? &&&
    Ali...
    HVALA ŠTO SI MI POMOGAO DA SHVATIM DA SAM JEDAN KRETEN I DA NIKAD NEĆU DA........OMGGGG MA VRAĆAJ MI MARIJU !!!111 MIONAHH,RECI KAKO UBETITI DUSHANA DA ME NE KINJI!
    Ja sam naravno jedno dobro dete i ja nisam ljubomorna na tebe što si se slikao sa svim njima(džase to madre)
    Pogledaj moji blog: (lol ovo potseća na one reklame ,,GREAT BLOG ARE YOU FOLLOW MEE? ,, u prevodu ,,EEEJ ŠABANE ONO KO TE RODIO LOL NEMA VEZE AJ DOĐI NA MOJ BLOG DA VIDIŠ ŠTA JE ELYTA!,, )
    bogdanascupcakes.blogspot.rs

    ReplyDelete
  8. TI SI KRALJ MAJKE MI! NE, stvarno, ja sam se oduševila. Svaka čast! Imaš preeedobar blog za jednog dječaka i preeedobro pišeš. Uživala sam čitajući ovo i toliko se ismijala da nisi svjestan. No, nema veze, evo brišem suze u nadi da ću opet imati onaj osjećaj koji sam imala dok sam čitala nekoliko zadnjih riječi tovog posta. Divan si, i hvala na komentaru na mom blogu. ♥

    allforyou23.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Trebala sam da idem ali su mi vreme i nestanak karata (kriviću vreme ipak) upropastili sve. Slikala bih se sa tooobom sigurno samo da sam bila, a ne sumnjam da je bilo kuul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ima VREMENA do sledece godine xD leiiii koja sala lol xDD

      Delete
  10. Najbolji dan ikadaaaa, ma ti si car
    Hehehehe 😉😘☺

    ReplyDelete
  11. AAAAAAAAA KAKOOO SI LEPPPPPPPP *.* da ja od svega ovoga provaljujem samo da si lep. *.*
    Inc blago tebi ja bi sve dala za sliku sa tijanom :( <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa jedino sto si trebala da das za sliku sa Tijanom je 600 dinara i jedno 2 sata hodajuci , nista vise xD

      Delete
    2. Uuuh, kakav bezobrazluk, a ja bas bila fina hahha ☺ Natoooo, dolazim na ekskurziju u NS u maju, pa cemo se islikati za sve pare!

      Delete
    3. Ugh blago tebi Tijana , ideš u Vojvodinu..... U MAJU...
      Ugh blago tebi Nato , islikaćeš se za sve pare sa Tijanom...

      A šta ću ja da radim , pitate se ? Ništa... samo će mozak da mi odkaže zbog prijemnog , ništa više...

      Delete
    4. Ne zaboravi, i mene ceka prijemni ;-)

      Delete
    5. wuhuu hihiii meeeeeemwww injainjainja grokgrok slikacuu se sa Ticomm xD Dovucicemo i tebe hehehe

      Delete
  12. Jaoo, izgleda je bilo bas top. Moracu da odem sledece godinee :)

    http://saskascloud.blogspot.rs/?m=0

    ReplyDelete
  13. Aaa blago tebi, mora da je bilo ekstraa. :O

    ReplyDelete
  14. Ma ja ima da se streljamm aa zivota tii sto ja zivimm u BiH jbg. Zamislii Boze upoznaaamm Dusanaa x'D. Bila sam 24. u Srbiji (prvi puttt *_* u Srbijiii ) i sat ipo sam bila od Begradaa ma ima da stvrn streljam. Al ok ok .. Blaaaaggooo ti seeee aaaa *_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaaaa sjeetiillaaa samm seee !! Upoznala sam ja Dusana konobara u hotelu samoo nisi bio ti x'D Nikoooo ne mozee tebe da mi zamjeeenii !!

      Delete
    2. Jao kakva li je ta Bosna kad ti je Srbija lepa xD Kuku ! xD Pa zna se , niko me ne može zameniti xD Pogotovo ne konobar..... xD

      Delete
    3. Ma sutii nmj nisam ti ja u Bosnii (ne daj Boze xD) ja yam ti vamo u Heecegoovini pa nije nes pretezno lijepo uglavnom moj grad je zaa upucatvse!

      Delete
  15. Woww, divno je to sto si bio tamo... i ja sam htela da dodjem ali s obzirom na to da zivim juznije od tebe nije bilo izvodljivo <3 vidimo se sledece godine <333

    ReplyDelete
  16. http://lepotaodaleks.blogspot.rs/2015/10/the-instagram-tag.html


    Nominovala sam te za Instagram tag

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...