31.10.15

Aleksin Zakon

Peticija za osnivanje zakona "Aleksin zakon"

Peticija je za osnivanje zakona pod nazivom "Aleksin zakon" , preminulog decaka iz Niša, Alekse Jankovića koji je bio maltretiran psihički i fizički , što od dece, što od škole, koji se zbog svega toga ubio. Potpišite i podržite! Neka se pomogne deci koja trpe nasilje u školi, neka se ovakve stvari više ne ponove! 


Link
Molimo Vas da proširite reč o ovoj peticiji. Što više potpisa ima na peticiji, na nju će biti usmereno više pažnje od strane medija i onih koji donose odluke.
Kada potpišete peticiju dobićete mejl za potvrdu potpisa. Obavezno potvrdite potpis.

9 comments:

 1. Bravo Dušane,znamo od koga si video post i iskreno drago mi je što je već nekoliko blogova koje pratim obavestilo čitaoce o ovome.
  I zasita,mene je mnogo potreslo ono o Aleksi , pogotovo zato što polovinu psihičkog maltretiranja dobijam od lika čiji je otac anoreksičan ( pa naviko da gleda kost i kožu) , i od jednog dečaka za kog sam mislila da je skroz okej.Prvo:
  1.Imam dvaes kila s krevetom
  2.To što oni zovu DEBELO , to je samo STOMAK .
  I nemaju prava da me vređaju,kao što nisu imali ni prava da vređaju Aleksu!
  Sutradan nekog roditelja da zove škola jer je nekom ukrao pare?
  Neko se ubio zbog njega?
  PODRŽIMO ALEKSIN ZAKON

  ReplyDelete
 2. Svii da potpisete!Ja sam sve obavestila preko mog Fejsbuk profila :)

  ReplyDelete
 3. Potpisala sam a podeliću i na svom blogu. :)

  ReplyDelete
 4. Potpisala,podelila,a svakako cu objaviti na mom blogu.Dušane ,svaka cast!
  PODRŽIMO ALEKSIN ZAKON

  ReplyDelete
 5. Potpisala :) ! Stvarno treba da se preduzme nesto za nasilje u skolama,jer je to van kontrole!

  ReplyDelete
 6. Potpisala sam, jako mi je zao Alekse. Podelicu na svom blogu.

  ReplyDelete
 7. Potpisala sam,to što se njemu desilo ne bi trebalo da se ikada ponovi.Lično sam poznavala Aleksu živeo je u zgradi preko puta mene i pomalo pošto smo se svi iz kraja družuli, družila sam se sa njim.Vreme ne može da se vrati i prošlost da se promeni,ali znam da postoje deca koja trpe nasilje u školi i ne smemo dozvoliti da se to ponovi.

  ReplyDelete
 8. Potpisala sam, i delila na Googlu i objavicu na mom blogu <3 SVAKA CAST !!!

  ReplyDelete
 9. Svaka ti cast sto si ovo napisao na blogu!! pre neki dan gledala sam na TV-u emisiju "Zivot prica" i videla pricu o njemu... Jako mi je zao sto se to desilo... Potpisala sam peticiju, i podelicu link na moj facebook i google profil. Mene je jedan decak stalno zadirkivao, nije prosao dan da on nesto o meni ne prokomentarise na los nacin... i mislila sam da nema gore situacije od moje, ali kad sam cula za njega, shvatila sam da je to sto je on mene zadirkivao, NISTA u poredjenju sa ovim.... Ne znam sta vise da dodam, osim SVAKA CAST

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...