8.1.16

VI VIŠ JU A MERI KRISMES

Heeeej , pa ko nam je to vaskrso ?? JA !! JEEEJ !!

Jednostavno sam osećao kako mi blog postaje obaveza , i to ne valja. Ovo radim radi zabave , a kada zabava postaje obaveza , jednostavno vam se sve smuči lol. Siguran sam da vaša baka voli da kuva i da joj to unosi radost. Peče si ona punjene paprike u avliju i to voli. Epa , verovatno bi joj se smučilo kada bi je neko stalno pitao :,, Dakle , da li pripremaš nešto ukusno ?'' , ,,Znam da ne voliš ovo pitanje , ali...?'' , ,,Kako si ? Kada će novo jelo ?'' i ono najčešće :,,KAAADAAA ĆE MI SPREMIŠ NEŠTO DA JEDEM B'EEE !!''

Verovatno nije dobar primer , ali to vam je što vam je. Babe i avlije.

Naravno , nije samo taj faktor uticao na neobjavljivanje postova. Pored glave pune životnih pitanja koja najverovatnije nisu za moj uzrast , neinteresantnog života , manjka inspiracije i tarot karata nisam objavljivao postove zato što svaki put kad otvorim Blogger vidim favorite , novogodišnja sranja , recenzije , šminku , kreme za ruke , kreme za suve ruke , kreme za intenzivno popucale ruke , novogodišnja sranja , kreme za pse , kreme za kapke , kreme za trepavice i novogodišnja sranja. Malo dosadi. 

Osim toga , radim na specijalu za 1.000 pratioca na jutjubu ! Trenutno imam 994 ili 993 , nisam siguran , tako da ću najverovatnije sutra ili prekosutra stići do 1.000 , iako će ovom specijalu trebati duže vreme da se stvori sam od sebe. U pitanju je parodija , kratak komičan film i stvari tog tipa.

Za kraj , evo tumblr slike novogodišnjim čarima.
PS : SREĆNA NOVA GODINA. I BOŽIĆ. I BADNJE VEČE. I SRPSKA NOVA GODINA. I ŽIVOT. sad stvarno k bye




18 comments:

  1. Možda bi trebalo da napraviš pauzu što se tiče bloga ako ti je to postalo obaveza. U svakom slučaju bolje je da te ne bude neko vreme nego da počneš da pišeš nekvalitetne postove.
    Što se tiče tih životnih pitanja, najbolje je da nađeš neku osobu tvog uzrasta sa kojom imaš sličnosti. Ima li takve osobe?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa mainly moja sestra lol znam ja , pricam sa njom o svemu tome , i nije mi to problem , vec svi autfiti , kreme , puderi i ostalo

      Delete
  2. Mislim da te razumem. Vise sve blogerke pisu favorite, recenzije, favorute, recenzije, favpvorite...To je najlakse. A da, ponekad stavemi oitfite koje nadju na interneetu. Podrsavam tvoje kratkotrajno odsustvo! :D

    Imace, moj blog je novi, i ja se slazem sa svime sto si napisao. Stoga se trudim, iako imam samo 7 postova, i trudicu se da pisem sto je moguce originalnije i da se ne ponpnavljam. Koliko god bilo tesko, ja cu se stvarno truditi. :)
    Mislim, u vezi sa Novom Godinom, svi su objavljivali outfiee i kao sta da radimo na doceku ili na raspustu, ali u redu je da pisu rszlicipito, ali kada citam jedan post, imam osecaj kao da sam ga petsto puta procitala i ranoije...
    Pa, akol ima jos malo volje i zivota u tebi, posetti moj blog, pa se uclani ako procenis da nisam kao ostale... xD http://blogteenqueen.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  3. Ja sam baš danas razmišljala kako baaaaaaš (ok, preuveličavam) dugo nisi objavio post, pa eto te. :) Ne znam, odmori još malo, kad buďeš imao želju da pišeš, imaćemo i mi želju da te čitamo. Srećni praznici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Mila !! Lepo je kad neko konta sta hoces da kazes lol

      Delete
  4. Nisam znala da imas youtube, daj link? :3

    ReplyDelete
  5. Vaskrso Dusan !konacno!
    E da znas i meni se sve to smucilo,recenzije,favoriti,kreme,kreme,sminka,kreme,kreme ,i ta sranja...nismo babe pa da imamo ispucale ruke valjda?!Babe i kreme.
    Svaka cast za 1000 sub.
    Srecni praznici!

    ReplyDelete
  6. XD Dusan vaskrese, vaistinu vaskrese!!! XDDD Da znas da sam svaki put kada dodje sestra (jer ona ima internet na fonu) gledala da li si objavio post, i KONACNOOO xD inace, Hristos se rodi :) srecni praznici! I srecna srpska nova godina (za slucaj da ne napises post do srpske xD)
    -pogodi ko je xD

    ReplyDelete
  7. zato što svaki put kad otvorim Blogger vidim favorite , novogodišnja sranja , recenzije , šminku , kreme za ruke , kreme za suve ruke , kreme za intenzivno popucale ruke , novogodišnja sranja , kreme za pse , kreme za kapke , kreme za trepavice i novogodišnja sranja. Malo dosadi.
    KAKOOO JEBENOOO ISTINITOOOOOOO AUUUUUUUUU
    IMPERATOR SE VRATIOOOOOOO!!!11!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm back and I'm better than ever ! What do you have to say 'bout that hoes ??!!

      Delete
  8. Welkome back, we miss you.
    I hate that creams, parfumes and that soooo much. But I am writing some adoult themes, and that's soo compicate for kids here, and have a lot of words soo yap. Stil..
    P.S. Have no idea why writing now on English, hope you understand. :)

    I have post "How to be a nerd" so check. :)
    http://worldarounyo.blogspot.rs/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...