22.11.15

Modni saveti od potpuno neupućene osobe - Collab !

Svi znamo da je ponekad vrlo teško pratiti modu ! Vrlo teško ! Svi ovi modni kreatori , te je ovo In , te je ovo Out te je Time Out... Niko ništa ne kapira !! 

Zato sam danas , zajedno sa Ivom sa bloga World Around You (A.K.A. Divergent 4) odlučio da vas prosvetlim i podelim par trikova , saveta , recenzija , review-a , overview-a , preview-a , i ostalih view-a  !! YAY !

Dakle , prenego počnem sa trikovima , savetima , recenzijama , review-evima itd. samo da vam kažem da nisam sponzorisan ovim prelepim i predobrim i savršenim i slatkim i lepim i elegantnim i izuzetno udobnim i kawaii i cute i sve stvarima o kojima ću pričati u ovom postu :) NOTICE ME SPONZORI !!!

Dakle , prva stvar jeste ova prelepa krpa. Mislim da je kupljena u Chanel-u u Nju Jorku. Nisam siguran koliko je koštala , ali mislim da je bila na aukciji i da je pala kroz prozor u transportu i padajući je udarila pravo na auto mog tate i on mi je dao ovu krpu i sad je koristim za razne modne detalje ! Koristim je kao maramu oko glave. Maramu oko vrata. Maramu oko kukova. Sve !



Utisak : slatka , kawaii , cute , linda , söt , милый , carina , joli.
Ocena : 9 od 10 (malo je mokra nakon kućnih poslova)

Zatim druga stvar su ove prelepe trenerke iz Indije , Yoga. To vam je potvrda i sertifikat. Niko ne zna šta je joga zapravo , ali čim stoji oznaka , znači da valja ! Što se samih trenrka tiče , sviđa mi se kako su udobne , meke , imaju mogućnost za skydiving , mogu da ronim sa njima , jednostavno su predobre ! Sve u jedan po neverovatnoj ceni !! Ali namerno neću da vam kažem gde su kupljene i koliko su koštale zato što to je fora ;)



Utisak : udobne , comfortable , softish , kyaaat...
Ocena : 11 od 10 (mislim samo ta cenaa !)

Treća stvar jeste ova kesa. Pšššššš !! Polako ! Znam šta mislite ! Kesa ? Pa da li je to uopšte In ? Epa slušajte ! Uz najnovje modne ...stvari , kese su ... IN. Verujte miii !! Možete je koristiti kao kapu , kao šešir , kao kačket , kao šubaru , kao beretu , kao cilindar , kao onaj..ona kapa koju nosi kuvar i još dosta toga ! Ali nije svaka kesa dobra kesa ! Nova kesa loša kesa. Čvrsta kesa dobra kesa. Zato vam preporučujem one čvrste papirnate kese. ALI pošto znam da niste bogati kao ja , i obična IDEINA kesa će biti dovoljna !



Utisak : Malo ne može da se diše , ali nema veze :)
Ocena : 8 od 10 (malo ti lice poljubičasti od nedostatka vazduha , pa mora da se koristi dosta pudera)

Četvrta stvar jeste ... ni manje , ni više... JASTUK !! Ok , neka vaš mozak prekine sa predrasudama ! Dozvolite da objasnim. Ne perverznjaci , ne koristi se jastuk za to. Recimo , idete ulicama New Yorka , i odjednom dođe neki džiber , upuca vas , i umrete. Epa , da se to ne bi desilo , jastuk stavite pod majcu , i ako vas neko upuca , samo mu pokažete srednji prst i pobegnete ! Lako ! Niko nije mrtav , a vi ste živi !



Utisak : Obavezno kupite tablete za mršavljenje.
Ocena : 1000 od 10 (sigurnost na prvom mestu , fond za zaštitu : Chris Brown)

Peta i poslednja stvar je ova prelepa aluminijumska folija ! Može se koristiti u razne svrhe ! Na primer , umesto peškira , umotate ovu foliju i ... dap.. Takođe može da se koristi za razne fizičke aktivnosti ! Kao na primer trčanje , puštanje zmaja.... SAMO KORISTITE GLUPAVU FOLIJU !!



Utisak : Dobra , nije bitno što se lako cepa , dobra je , VERUJTE MI.
Ocena : 10000000 od 10

Dakle , koristite ove proizvode , i tako na dalje , to bi bilo to , da ne dužim , ovo je kraj posta , xoxo , sponzorišite me , volim vas , molim vas , bye. 

23 comments:

  1. Ahahah, pa ti si car. Svaki put se ismejem kad citam tvoje postove. :,)

    Pogledaj moj jesenji post ako zelis:3
    http://saskascloud.blogspot.rs/?m=0

    ReplyDelete
  2. Hahahahahaha, Boze zasto mi ovo radis? Hahahahahahahahha *10 emojia koji umiru od smijeha* Definitivno odlicni savijeti, od sutra nosim krpe oko struka, folije i kese na glavi i jastuke ispod majice. Bit cu totally in, jel tako Modni macak? Hahahahahha, imperator najveci ♡♡ Volimmm ♡♡♡♡♡♡♡♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahha xDDDD JA umrem kad citam tvoje komentare

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Baš sam se danas pitala kada ćeš da izbaciš nov post XD
    Najbolji savet ja za jastuk,definitivno jednog savršenog dana kada budem išla u Nju Jork drpiiću jastuk iz hotele,radi bezbednost naravno

    ReplyDelete
  5. Hahahaha vrh si! Svaka čast za kreativnost i orginalnost. ♥☺

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Svaka ti čast, ja sam se ismejala pročitala sam i Ivin post.. :)

    http://saveti81.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  7. Pa znas,to za kese je istina malo ti lice poljubicasti... ali ja imam trik! Ne,nemoj stavljati puder,kupi kesu boje kože! Komforne i udobne,bolje od Rodinih ili Maksijevih kesa...koje su blago receno užasne.Ideine mogu i da prođu ali izgledas kao sunđer bob,Dusane...nisam ocekivala od tebe takvu pocetnicku gresku...razocarao si me ....
    ...

    ReplyDelete
  8. METVA. LEGLA. DONT POSTOJATI. MSM :Utisak : Malo ne može da se diše , ali nema veze :)
    Ocena : 8 od 10 (malo ti lice poljubičasti od nedostatka vazduha , pa mora da se koristi dosta pudera)
    PREPLAKALA CEO POST!

    ReplyDelete
  9. Jebotr ti oces da ja crkneeemmm?
    HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA jaa nmg zcii ljudi ja crkajemm. I malo po ljubicasti al AHHAH
    AHAHAHJAJA PLACEM

    Sara B.
    PLACEM

    Sara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oce. dusn je pritajeni ubica koji radi za sad

      Delete
  10. Kakavv car omggg!!!!!!!!!!!! JA TEBE OBOZAVAMM< SVAKI PUT UMREM OD SMIJEHAA!! OMGG!!!

    Novi post, uclanila sam se u tvoj blog, ako zelis i ti u moj <3
    www.alwaysbehappy11.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. HAHHHAHAHHHAH XDDDDDDD Sta vise reci xDDD Tek sam sad videla post, i nisam vise u mogucnosti da pisem kilometarske komenare xD

    ReplyDelete
  12. Nisu ti te krpe original Chanell,nemaju etikete sa strane XD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...