27.9.15

♥ Simple and Cheap DIY's ♥ .... yeah , right...

Pa.... danas sam visio na jutjubu i naišao sam na par ,,simple & cheap'' diy-a. Mogu vam reći da ... nisu jednostavni ... a vala , nisu ni jeftini. Evo za primer :

Zdravo moje drage ! Kako ste ? Wow. Baš me briga ;) Danas ću vam pokazati kako napraviti jednu jednostavnu i brzu frizuru ako kasnite za školu 

Dakle , frizura je ova :



Deluje baš moderno , zar ne ? Ok , sve što vam je potrebno za ovu frizuru jeste :

skupi essence-ov generator
suvi šampon
lak za kosu
parfem
2 žute krede za kosu
umeci za kosu (od 50 evra)
15 šnala
lavandino ulje
izuzetno skup gel za kosu od kompanije koja me je sponzorisala i u obavezi sam da je promovišem (uzgred , nema je na Balkanu)
kokosovo ulje
pegla za kosu
i 2 sitne gumice koje se mogu kupiti u dm-u za 15 evra


Vrlo jeftino , zar ne ?
Sada , kako napraviti ovu frizuru ? Nemam pojma. Našla sam sliku i tutorijal na internetu , ali ću se praviti kao da znam nešto.

1. Korak : Oprati kosu sa najjeftinijim šamponom koji se može kupiti u malim samoposlugama zato što ste spiskali sav penzioni fond vašeg dede da bi kupili sve potrepštine za ovu frizuru.


2. Korak : Staviti kapljicu regeneratora (iako je nepotrebno , želim da naglasim kako imam money-sa).


3. Korak : Sušiti kosu. Umeđuvremenu pročitajte sve moje postove i pratite me na svim socijalnim mrežama.

Please , kill me...


4. Korak : Nakon što ste oprali kosu , u činiju isipajte malo parfema , laka za kosu , suvog šampona , SKUPOG generatora , lavandinog ulja , kokosovog ulja , puno SKUPOG gela i izmrvite malo kreda za kosu. :)


5. Korak : Isipajte verovatno visoko toksičnu supstancu koju ste napravili na svoju kosu , malo , po malo.


6. Korak : Nakon što vam je kosa u potpunosti umočena u otrovne hemikalije , isprskajte još malo suvog šampona na kosu i trljajte jako 15min.


7. Korak : Razdvojite vašu kosu na 5 velikih pramenova , stavite po tri šnala na svaki pramen. Dodajte umetke i sve čvrsto zavežite sa dve gumičice. 


8. Korak : Ispeglajte krajeve kose , stavite malo lavandinog ulja na ispeglana mesta , zatim ofarbajte ih sa malo krede za kosu , i ponovo sačekajte da se isuše.

9. Korak : Skinite sve šnale , a potom izuvijajte kosu na nemoguće načine i VOILA , vaša frizure je potpuno identična onoj sa slike !



Nema razlike , zar ne ?

Da , ima razlike. Kosa izgleda odvratno ! Stvarno mi nije jasno zašto neke (ne kažem sve) Beauty Guru...ke rade to svojim pratiocima. Samo kupi ovo , ono , ovo i to i izgledaćeš ovako ! Neke poznate Beauty Guru...ke su bukvalno duše prodane. Kao Yasserstain i Fanta. Iskreno , video snimci i postovi imaju smisla sve dok sponzorstva nema , zato što tad stvarno internet zvezde rade ono što vole. Nemoguće je koliko pare ljude kvare. To mi iskreno smeta. I ako ja uspem u životu kao zvezda internet medija , nikada neću raditi ovo što neke poznate osobe rade. Ovaj post mi je zakletva. Inače , hvala vam što ste pročitali ovaj post... i... evo vam GIF jedne umobolne mačke :


23 comments:

  1. Potpuno si u pravu sa ovim postom! Gledam ja takvu sličnu frizuru ( DIY na jutjubu ) i kao što ti kažeš ,,kupi ovo, ono'' .. I na kraju odem sa repom u školu. xd

    http://yovannalifebeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. U pravu si kao i uvek! I da znas da te drzim za rec! :) Zato te i pratim, znam da nisi kao vecina youtubera! Ti si nas IMPERATOR! :)

    ReplyDelete
  3. Hah slazem se sa tobom:-D
    Ono kad kazu jeftino a treba da kupis,ono,ceo target otprilike:3
    I da,ovu frizuru bi bolje isfurala moja 60-ogodinsnja tetka nego pola ovih nasih Beauty Gurua...
    beyourself2003.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Svaka čast. Meni nije jasno zašto bi neko pravio ovakvu frizuru za školu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sve je istraženo i dokazano , samo ljudski mozak nije...

      Delete
  5. Hahah bas si me nasmejao.Bas tako.Mislim,da bi napravio jednostavan DIY,trebaju ti šipke i ekseri..'Jednostavan'.

    oneloveonestyle blogspot.com---NOVI POST Izjave prosecne ribe

    ReplyDelete
  6. Frizura je saasvim identična. Inače se slažem sa tobom, video na kraju nema smisla ako se sastoji samo od promovisanja. Hvala za gif umobolne mačke xD

    bluebaby204.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Okej.. Neko ovde nije normalan. Ili ti koji ovo pises ili mi koji citamo.
    Svakako, sada je na YT - u i ostalim ''socijalnim mrezama'' normalno da kazu : uzmite silikon, bager, tri prozora, baba Grancicu i malo trave, sve sjedinite i dobili ste ''savrsen'' autfit za skolu. Mislim samo lupaju gluposti i sve to. Sve jadne ''cute'' ideje su mi se smucile. A ti Beuty Gurui su postali umobolni. (da li ovaj izraz postoji?)
    P.S. Javi se na Hangoutsu, nismo dugo pricali, a svasta se dogodilo u medjuvremenu.

    *the end*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeeej gurl.... Baš se dugo nismo čuli. ahadfgshahahahhaaha da znaš ! Mislim , ajmo realno , publiku ti čine 13-godišnje devojčice koje nemaju šta da rade sa sobom i ti njima da kažeš ove gluposti....

      Delete
  8. A moooj Dushane, kako li me nasmijah! Zasto si tako mocan? XD Nego sveee je istina i PLUS : Ja osobno nikaad ne pravim frizuru za skolu, niti gledam takve videe, lijepo ili pustim kosu ili ju zavezem u rep, tjt. Mislim za koje motherfuckere se ja u onoj rupi moram spremat? XDD Sve u svemu, kraj svega, na svemu, unutar svega.. veoooma smjesan i istinit post KAO I UVIJEK. I looove youuu ♡

    Ivana T.

    mrscandyblog.blogspot.com (novi blog, zanemari cinjenicu da nije jos do kraja uredjen xD)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da znaš vala ! Svim onim frizurama i šminkom devojčice privlače pažnju dečaka koje bih rado da lansiram na mesec xD

      Delete
  9. Znači pročitao si mi misli! Gledam sinoć neku devojku, nešto na tu foru ekstra frizura ovo ono-zavezala je dve pletenice u rep inače i najveći deo videa je bio kako ona pere kosu, koje ulje koristi i pričala je 10 min o pegli za kosu... Nakon toga sam odustala od svega i otišla na tvoj kanal i gledala Life is strange i trenutno imam novu opsesiju. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahahaha pa hvala lepo xDD Ko ti je omiljeni lik so far ?

      Delete
  10. Hahahah xD
    Piši još ovakvih postova. :D
    Surova realnost. Još kad sve ''zapnu'' za jednu ideju, kao npr. ''okay? okay.'' sveske, i one sveske na trokutove... Preglupo! Kupim sebi svesku, i zbog kojeg vraga da je uređujem kad ću je ionako na kraju godine baciti na tavan?
    A i frizure su mi se smučile. Većinu vremena zato nosim rep ili običnu pletenicu a ne frizure koje bi neko nosio na vjenčanje.
    Evo i tebi GIF jedne umobolne mačke i nekog gmaza lol
    https://lh3.googleusercontent.com/-SMn7PTg6k7E/Vb9weLyTDWI/AAAAAAAAAq4/sGIT-DQ_2DQ/w426-h279/2015%2B-%2B1

    ReplyDelete
    Replies
    1. pa hvala na maci , vrlo je kawaii xD Da , znači ti DIY su sve isto , samo na različite načine napravljeni. Nije fora....

      Delete
    2. http://data.whicdn.com/images/117709989/large.jpg
      (sorry jer sam dosadna, podsjetio si me na Pewdsa xD)

      Delete
  11. Ahahah pa ti si meni kralj :,)

    http://saskascloud.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
  12. Nakon sto vam je kosa potpuno umocena u otrovne hemikalije.... HAHAHAHAHAHAHAHAH. PATOS! Odlican post.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...