22.5.15

Taylor Swift - Bad Blood (Official Music Video) : Review

Ииии здраво свима другари ! Како сте крокодилчићи моји ? У реду... нећу више то да радим :/
Како год било , Тејлор Свифт је избацила спот за своју нови сингл звани ,,Bad Blood" уз сарадњу са репером званим ,,Kendrick Lamar". ,,Bad Blood" је иначе осма песма по реду у Свифтином најскоријем албуму ,,1989'' (2014) и четврти сингл из тог истог албума (1. ,,Shake it Off'' , 2. ,,Blank Space" , 3. ,,Style''). Ја сам одслушао албум још одавно , и могу Вам рећи да ми се песма баш свидела. Шушкало се да се Тејлор у овој песми обраћа Кети Пери и да прича о свом ,,давнопрошлом пријатељству''. Но , вратимо се ми теми.


Спот :

Спот почиње на врло чудан и тотално не Тејлор Свифт начин. Први пут кад сам погледао спот , ја сам лично био фрапиран , не у лошем смислу , већ , боље речено , био сам збуњен. На почетку спота , Катастрофа тј. Тејлор и Арсин тј. Селене Гомез (Да , да , Селена , капирамо , причаћемо о томе за минут -.-'' ) заједно се боре против , нисам сигуран да ли су то били лоши или добри момци , око неког кофера , који је предпостављамо пун пара. Међутим Арсин издаје Катастрофу (Како то звучи болесно xD) и гура је кроз прозор отимајући јој кофер. Катастрофа пада и тада песма почиње. Након те сцене , Катастрофа се опоравља од пада и почиње да тренира за епски сукоб добра и зла , то јест зла и зла зато што... нека буде само епски сукоб. У овом делу спота Тејлор нас води кроз своју тајну базу певајући и показивајући нам неке чланове њене ,,армије''. Неке од њих су : Lena DunhamKarlie KlossZendayaLily Aldridge,Cara DelevingneCindy CrawfordJessica AlbaHailee Steinfeld , Ellie Goulding итд. Све у свему , након ,,тренинга'' Тејлор тј. Катастрофа се супротсавља Арсин у овом епском мегдану о коме ће се причати вјеком и вјековима који се завршава шамаром. Да. Након силног , напорног тренинга ова битка , спот , како год желите да га назовете се завршава како се Тејлор и Селена шамарају. Но комент.

Занимљивости : 

~ Овај спот је победио ,,Nicki Minaj - Anaconda" у броју прегледа у току 24 часа (Тејлор - 20.1 милиона ; Ники - 19.6 милиона).

~ Костими за овај клип набављени су из L.A. Sex Shop-a. Не , ово није никаква шала. Сви костими у овом клипу су и даље на продаји у тој еротској продавници и њихова цена варира (200$ , 325$ итд.)

~Овај спот је продуцирао Joseph Kahn. Овај човек је такође продуцирао садистички ,,Blank Space " спот.

~Мисао након првог прегледа од много људи , укључујући мене , је била : ,,Да ли је ово трејлер за акциони филм ?''. Али  наравно , након кратког истраживања сазнао сам да то није сучај , на жалост :(


Другари , то би било то за овај пост , видимо се ускоро и до следећег виђења збогом (^.^) 

PS : Мислим да ћу од сад па до почетка летњег распуста убацивати постове петком , суботом и недељом , али нисам сасвим сигуран.
10 comments:

 1. Odlican postt nisam cula pesmu,call me i need to tell you something about blogger :)

  ReplyDelete
 2. Zanimljiv post, i mene je ovaj spot veoma iznenadio. :D

  http://ninaw123.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Taylor je na "Instagramu" bombardovala slikama likova, tako da sam spot pogledala samo 1 sat nakon plasiranja u javnost, spot je tako predobar, a Taylor je u ovom spotu lepša nego ikada, mislim da je ona radila scenarijo ili tako nešto za ovaj spot.

  http://mojinternetsvetmojapravila.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Pjesma mi je super ♥

  justbewhoyouwantbe.blogspot.com

  ReplyDelete

 5. SPOT JE *-*
  2:25 OVO STOJA?
  LABE GANCI BETI IBCU AJ , I VIDECEZA TOS LIVOMO ES IM

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...