15.5.15

Mесец Дана , TeenTalk 2015 и још доста тога !

Иииииии.....здраво ? Неке особе које познајем су врло изнервиране из простог разлога што нисам писао пост месец дана. Епа сори , и ја имам живот xD Свеједно , здраво ! Дуго се нисмо видели. И надам се да сам добродошао назад.


 Шта ми се све није издогађало за ових месец дана ! Нисам умро , нисам се породио , нисам купио нови рачунар , нисам упознао Елен Пејџ..... Ахх.... Свако је љубоморан на мој живот. Али једина ствар коју сам успео да урадим јесте да добијем могућност за Вукову диплому ! Аххх .... Информатика. Хвала богу што постоји, иначе бих морао да учим вучне силе , књижевне родове дијаграме и шта све не ! Како год било , јеееееј...?

Ишаооо сам на екскурзијууу !! Иако се нисам напио , надрогирао , испушио прву цигару , ја сам на достојанствен начин успео да се забавим. Нерачунајући сан од 2 сата. То баш и није било најзабавније. Све у свему , ишао сам у Вовјодину , и могу ли само нешто да кажем ? Где год смо ми ишли , увек , АЛИ УВЕК је ту негде био McDonald's   ! Пре уласка у Војводину требало би ставити натпис McDonald's  Land или не знам ни ја шта. Сремски Карловци су били наше прво одредиште које је било насељено и уједно и једино место без McDonald's-a.

Нови Сад - McDonald's
Суботица - McDonald's
Београд - McDonald's
Аутопут - McDonald's


Ми смо скоро па удисали мек. Како год било , #MekJeUvekMek , зар не ?

И наравно , мој омиљени месец у години је ту ! Мај ! Обожавам боје , мирисе и топлину. А поготово зато што ми је рођендан у Мају ! У задњој недељи Маја је , па Ви покушајте да погодите тачно кој дан у коментарима ;-)

Поново почињем да убацујем видео снимке на You-Tube-u ! Тако да немојте оклевати , па ме посетите одмах : https://www.youtube.com/channel/UC32pOr-PyFh2cK7eLPPA80A (Душане , никада немој да се бавиш маркетингом xD)

И сада тема о којој сам хтео да причам. Конференција коју одржава Bravo уз сарадњу са Telenor-om , TeenTalk 2015 ! Уколико не знате шта је Bravo или TeenTalk 2015 све информације можете пронаћи на њиховом Web Portal-u : http://www.bravo.rs


Исечак из текста на њиховом порталу (http://www.bravo.rs/hot-news/teen-talk-2015-tvoj-izbor/comment-page-2/#comment-626087) :


Dovedi omiljene zvezde novih medija na BRAVO konferenciju!
TEEN TALK – konferencija magazina BRAVO posvećena tinejdžerima, koja se već treću godinu zaredom održava u saradnji s našim prijateljima iz kompanije TELENOR – priprema vam ove godine lepa iznenađenja.
Naime, pre centralne manifestacije, koja će se održati sredinom oktobra u Domu omladine Beograda, Teen Talk će posetiti Novi Sad (25. maj) i Niš (septembar) – kako bi tinejdž populaciji iz ovih gradova predstavio zanimljive panel-diskusije pod zajedničkim nazivom “Ostvari svoj san!”.
Tom prilikom, naši gosti biće najtalentovaniji mladi inovatori i naučni radnici, osvajači brojnih priznanja na takmičenjima u zemlji i inostranstvu, ali i zvezde novih medija – jutjubjeri, blogeri, tviteraši i drugi vaši vršnjaci – čiji izbor velikodušno prepuštamo posetiocima portala Bravo.rs!
Pred vama je spisak od 13 potencijalnih učesnika Teen Talka 2015, a zahvaljujući svojim glasovima, najpopularnije od njih moći ćete da vidite i čujete uživo na konferencijama u Novom Sadu i Nišu, kao i da ih upoznate i slikate se s njima. Zato – ne oklevaj, već prioni na glasanje i dovedi svoju omiljenu mladu zvezdu na konferenciju Teen Talk!

Не примам никакве заслуге за текст изнад. Све заслуге и ауторска права иду Life Content-u.

TeenTalk2015_NS
Иако предпостављам да већина Вас зна за ову конференцију , мислим да би било добро да ширим реч. Поготово зато што у њему учествују наши вршњаци. Неки од потенцијалних учесника јесу Yasserstain и Тијана Минић тако да би било супер да видите о чему је реч.

То би било то другари за овај пост и ...... то је то ? Хвала вам пуно за 35 пратиоца !! И до следећег виђења , збогом ! Ћао другари :)
 


6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...