1.4.15

The Sims 4 : Get To Work REVIEW !!!

Здраво свима другари !! Данас сам јако узбуђен зато што пишем пост који већ дуже време желим да напишем !! Sims 4 Review !! С' обзиром да је Симс 4 Експанзија : Почни да Радиш изашла јуче не тржиште , одлучио сам да дефинитивно напишем пост ! Па , кренимо већ једном !Развијач : Maxis ; The Sims Studio
Издавач : Electronic Arts
Жанр : Симуланицја
Датум Изласка : 31. март 2015.

Симс 4 : Крени да Радиш је прва експанзија за Симс 4. Његови предходници у прошлим играма симс серијала јесу : The Sims 2 - Open for Business и The Sims 3 - Ambitions .
Баш као и у њима , играч , тј. симер , има пуну контролу над својим симовима кад раде. Ова експанзија садржи три активна посла. Докрот , детектив и научник. Међутим могуће је имати и свој сопствени бутик , тј. продавницу. Но , вретићемо се на ту тему касније. 
Доступан је у продаји као DVD , али такође постоји и дигитални запис. 
Оно што ми се не свиђа , јесте то што је ЕА тотално повезао Симс 4 са Ориџином (енг. Origin) , па је буквално немогуће инсталирати Симс 4 офлајн. Па са тим , ова експанзија није изузетак.


Захтеви : Dual Core Processor , 6GB HDD , RAM 2GB , 128MB Grafička
Платформе : PC , MAC

Владај Својим Послом :
Активно контролиши рад својих симова на њиховом послу , ти контолишеш све , па је на теби да ли их водиш низбрдо ка отказу или узбрдо ка повишици. Скочи да спашаваш и лечиш безбројне животе као и да порађаш труднице као доктор или ако би радије уђи у криминалистички ум , истражуј злочине и доводи правду у свет симова као детектив. Наравно , уколико желиш да будеш упамћен као луди научник и да истражујеш живот ван Земље и то је могуће ! Или уколико желиш да сам будеш свој газда , можеш да отвориш фотограгски студио , бутик или било какву врсу продавнице. Све је то могуће у новој експанизији.

Пуно нових ствари у CAS-u и у Build/Buy Mode-u :
Као што овај поднаслов каже , Maxis је убацио пуно нове гардеробе , фризура и намештаја уз ову експанзију.За остатак ствари у Cas-u , погледајте овај снимак.

Ради као Доктор : 
Ваш сим коначно може бити под вашом контролом док врши своје дужности као што су на пример давање ињекција , обављање хируршких операција и по први пут , порађање трудница!
Посао доктора у овој експанзији је по мени врло реалистично одрађен. Пуно пацијената , непрекидно се вртите тамо-амо итд. Делује баш стресно. Не желим да будем доктор ! xD
Почињете као само асистент главне сестре , али касније , постајете главна фаца у болници xD
Временом , када добијете повишицу , можете чак ићи људима у кућну посету ! Понекад , мораћете да извршите дијагнозу пре него интервенишете. Погрешна дијагноза могла би да наљути пацијенте , тако да... пазите се...

Ради као Детектив : 
Истражујте место злочина , испитујте сведоке , налазите доказе и коначно хапсите криминалце! Ако ћемо искрено , полиција је најједноставнија делатност која ова експанзија пружа , за разлику од , рецимо , научника. Докази су лако уочљиви , и на почетку некако ми се чини да су случајеви много лаки. На основу доказа које скупите , долазите до профила криминалца , а као што рекох , Maxis је могао и да стави неонски знак око доказа , да га случајно не би промашили. Минус код ове делатности јесте и то што Ви не долазите до никаквог закључка. Све вам игрица аутоматски каже. Али није ни толико негативно. Случајеви су много занимљиви , и имате пуно задатака. На пример патроле , анализе доказа , сликање криминалаца итд. И хапшење је врло интересантно , за разлику од доказа , морате мало да се потрудите да би дошли до криминалца. Све у свему делатност је врло забавна , али због неких пар пропуста које је Maxis направио није баш и најинтересантнија.

Ради као Научник :
Ова делатност је дефинитивно најчуднија (у добром смислу) и најзанимљивија делатност коју ова експанзија пружи ! Натераће вас да се мало помучите , да скупљате састојке , да проведете читав дан у лабораторији и још мого тога ! Најзанимљивија ствар у овој делатности јесте могућност да одете ван Земље ! Да тако је , можете отићи на другу планету на којој ћете имати шансу да се упознате са ванземаљцима !! 
Иако су ванземаљци доступни да се направе у CAS-у некако је занимљивије отићи на њихову планету ! Иначе име ове планете је ,,Sixam" (Што је Максис од позади (хаха , врло креативно максис)) и врло је интересантна ! Иако је трновит пут до ње , вредна је мука !

Ради у Продавници :
За мене , продавнице су стварно најзабавнија ствар у овом додатку ! Колико год Максис пропуста имао малопре , продавнице допуњују те недостатке. Потрудили су се максимално да направе продавнице занимљиве. Било шта можете продавати. Било шта. Од колачића , одеће , рачунара , књига , слика , па до кауча. Врло забавни аспект овог дела експанзије јесте то што ви сами запошљавате , отпуштате раднике , постављате цене , правите униформе... Такође , као и медицина , у овој игри продавнице су реалистично направљене. Морате имати неку суму новца пренего почнете одма са трговином , можете убеђивати у муштерије и још много тога ! 

Нови Град : Magnolia Promenade
Што се тиче града. Па ... Није најбоље урађен. Могао би да буде већи (С' обзиром да је сачињен само од једног насеља (-.-") ) , могао би да садржи барем једно насеље са резиденцијама , а не само са продавницама. Лепо је урађен , детаљно , али ипак је премали.

Нова Способност : Фотографија
To ! Коначно су повратили једну од мојих најомиљенијих способности из Симс-а 3 !
Само овај пут много , много бољу ! Као што сам горе рекао , у прадавницама можете да продајете било шта. Епа можете чак имати и свој сопствени фото-студио ! Колико је то моћно? Казаћу вам колико ! Можете сликати Selfie-je , знам , ништа ново , али овај пут можете бирати кој угао желите и кој филтер желите ! Али то је само почетак ! 
Када будете не знам ни ја кој ниво у фотографији , можете сликати целе породице , са све расветом , оним кул Green Screen-ом. Уххх , много је добро !!


То би другари било то за овај пост :) Много ми је било времена потребно да га напишем , па зато је зато изашао овако касно :) Хвала вам на пажњи , и до следећег виђења збогом :)
15 comments:

 1. Super je.Da li možeš da napises kako da skines sims,jer ja nemam 4,imam 3 koji je isto dobar :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno :D Ali nisam siguran da mogu da napravim takav post zbog legalnih razloga , ali mogu da ti dam link kako instalirati sims 4 : https://www.youtube.com/watch?v=6aY7NsYvvRk

   Delete
 2. Super review ! stvanro mi je pomogao :D Od svih delatnosti najvise mi se svidja prodaja ! A pogotovo butici ♥.♥ znas li mozda , da li je izasao get to work na torrentu ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno ♥ Ali mislim da jos uvek nije izasao na torrentu.

   Delete
 3. Ovo je raj! ♥ Jedva čekam da izađu poslovi pa da skinem i da igram! Sims je najbolji! Mada je bez dodataka malo dosadan. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno :DD Totalno se slazem sa tobom. Bez dodataka igra postane dosadna za jedno mesec dva :D

   Delete
 4. Super post, stvarno mi je pomogao. :)
  Imam novi post , pogledaj ako te zanima i zaprati me. :) http://ninaw123.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno :D I tvoj blog mi se mnogo svidja ^.^

   Delete
 5. Super post, stvarno mi je pomogao. :)
  Imam novi post , pogledaj ako te zanima i zaprati me. :) http://ninaw123.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala puno :D I tvoj blog mi se mnogo svidja ^.^

   Delete
 6. Kupio si me ovim postom, jer mnogo volim The Sims! Sa zadovoljstvom postajem tvoj čitalac, srećno u daljem blogovanju! :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...